Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Reference

 

Dobrý den, chci se vyjádřit za sebe i mou manželku ke spolupráci při prodeji našeho domu. Když jsme s Vámi uzavírali smlouvu, jako se šestým makléřem, byli jsme rozladěni z předchozí spolupráce s realitními makléři, zejména ze spolupráce s předchozí firmou, jejíž smlouva trvala sedm měsíců. Z toho důvodu jsme určitě nebyli příjemnými zákazníky a spolupráce s námi byla pro Vás obtížná. Bylo pro nás velkým a příjemným překvapením, když jsme zjistili vysokou profesionalitu na Vaší straně a obdivuhodné pochopení pro náš psychický stav. Za to Vám chceme oba upřímně poděkovat.

Petr a Helena Ornovi

 


 


 

 


 

 


Rád bych poděkoval za poskytovaný servis paní Čechové při hledání nemovitosti. její přístup k mým požadavkům byl skvělý a rád tuto makléřku doporučím.

Petr Horský

 


 

S maklermi sme boli velmi spokojni. Vyzdvihli by sme profesionalne a zaroven ludske jednanie. V pripade riesenia otazky byvania v buducnosti sa na nich znovu radi obratime.

Jozef Vdovjak

 


Slečna Čechová byla a je velmi profesionální, neměli jsme žádný problém.

Ladislava Stříbrná

 


Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?