Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Proč je výhodné zvolit výhradní spolupráci - exkluzivitu?

Jak ovlivňuje lokalita výnos nemovitosti?

O lokalitě by se dalo popsat stovky stran a vyprávět desítky příběhů. Ačkoliv se zdá, že zde není moc co řešit, protože svůj byt nepřenesete do jiné ulice a dům prostě stojí tam, kde je. Takže téma jen pro ty, kteří se chystají kupovat? Nikoliv…

Jaké jsou výhody výhradního zastoupení při prodeji bytu aneb

Makléři vždycky přece chtějí všechno nabrat za každou cenu a jsou královsky placeni! Nemusíte si jako majitel myslet tohle, ale z podobného paradigmatu se obecně vychází. A v některých případech nejste daleko od pravdy. Nováčci a zoufalci naberou všechno. Třeba i levný byt 2+kk třeba 50 m2 na Smíchově nabízený šesti dalšími makléři!

Realitní trh v roce 2020

S příchodem „covidové krize“ mnozí čekali pokles cen nemovitostí, obzvlášť ve chvíli, kdy se dalo v Praze pozorovat, jak jdou dolů ceny nájmů. Opak byl však pravdou, i přes to, že setkávaly různé protichůdné vlivy na straně poptávky i nabídky, nejsilněji se promítly ty, které podpořily poptávku.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?